RIARTE Home
    • español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Login
View Item 
  •   RIARTE Home
  • 3. DIVULGACIÓN TÉCNICA
  • Artículos en revistas
  • View Item
  •   RIARTE Home
  • 3. DIVULGACIÓN TÉCNICA
  • Artículos en revistas
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Reportatge: Terra Remota

Files
L´INFORMATIU 328 JUL-AGO 2011. pp. 64-69. Reportatge. Terra Remota.pdf (1.550Mb)
Identifiers
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12251/917
ISSN: 1132-2802
Share
Statistics
View Usage Statistics
Metadata
Show full item record
Author
Olivé Saperas, Josep; Olivés Salvadó, Jordi; Ferrer Orenga, Nacho; Pérez, Jordi
Date
2011
Subject/s

Vino

Edificación industrial

Bodega

Hormigón armado

Iluminación

Cubiertas verdes

Aguas pluviales

Pavimentos de hormigón

Estructuras de hormigón armado

Obra nueva

Unesco Subject/s

3309.29 Vino

3305.05 Tecnología del Hormigón

3305.17 Edificios Industriales y Comerciales

3308.10 Tecnología de Aguas Residuales

3309.01 Bebidas Alcohólicas

Abstract

L’edifici que presentem en aquest número no és només una bodega o un celler, en realitat és una fàbrica. Una fàbrica de fer vi, (en aquest cas de dimensions no massa grans si la comparem amb les bodegues visitables de reconegudes marques de vins catalans), que conté tots els processos per a l’elaboració del vi. La zona d’abocat del raïm, els cups on fermenta, el laboratori ’anàlisis, els cellers on reposa i envelleix el vi, la zona embotelladora, el magatzem d’estocatge i expedicions i, fins i tot la comercialització del vi en una sala de tast i una confortable àrea comercial, s’inclouen en aquesta construcció.

L’edifici que presentem en aquest número no és només una bodega o un celler, en realitat és una fàbrica. Una fàbrica de fer vi, (en aquest cas de dimensions no massa grans si la comparem amb les bodegues visitables de reconegudes marques de vins catalans), que conté tots els processos per a l’elaboració del vi. La zona d’abocat del raïm, els cups on fermenta, el laboratori ’anàlisis, els cellers on reposa i envelleix el vi, la zona embotelladora, el magatzem d’estocatge i expedicions i, fins i tot la comercialització del vi en una sala de tast i una confortable àrea comercial, s’inclouen en aquesta construcció.

Collections
  • Artículos en revistas

Browse

All of RIARTECommunities and CollectionsAuthorsTitlesSubjectsUnesco subjectsTypes of documentsThis CollectionAuthorsTitlesSubjectsUnesco subjectsTypes of documents

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

Help

About RIARTEFAQLocate informationPoliciesPolítica de Protección de Datos

OA Publishing Policies

Logo SHERPA/RoMEOLogo Dulcinea

Content diffusion

Logo RecolectaLogo Hispana

Copyright © Spanish General Council of Technical Architecture 2018 | Legal notice | Política de Protección de Datos

Facebook
Twitter
Contact Us Send Feedback